mandag 19. april 2010

Min gamle leilighet.


Mange gode minner herfra, og det beste er 30-årsdagen min m gode venner, flere kom reisende til Sandefjord og det å bikke 30, var konge :)

Fikk mange fine presanger og gode ord. Etter en uke påskeferie i forkant, kom jeg hjem til en helt vill bursdagspresang!! Tom og Glenn hadde pusset opp leiligheten min. Surprise!!!!!!!
Tenk det da! Og veldig moro at jeg fikk et superkoselig scrappet album m før og etter bilder :) Moro å se tilbake på og du ville ikke tro den jobben de gjorde!

Og da var det duket til fest i "ny" kåk. Superkjekt!!

Bildene har jeg malt selv. De tre i gangen, er m fotografier jeg tok for noen år siden. Fant de faktisk på loftet idag, og sånn kom jeg på disse bildene av gamleleiligheta m gode minner :)

2 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Du har vunnet en banner i bannerkonkurransen min! :) GRATTIS!

Fint om du kan sende meg en mail med følgende info:

1. Skriv litt om hvilke farger du liker. Noen farger du absolutt ikke liker? Duse nyanser eller sterke farger?

2. Hva slags stil/genre vil du ha på banneren? Nostalgisk, familiebanner, retro, kunstnerisk, sart/feminin? Skriv kort om dette.

3. Ønsker du å bruke egne bilder? Isåfall, send bildene på mail.

4. Hvilken tittel og eventuelt hvilket slagord vil du at skal stå på banneren?

5. Snirklete skriveskrift eller mer moderne skrift?

6. Var det noen av bannerne i konkurranseinnlegget mitt du likte spesielt godt? Link: http://martuv.blogspot.com/2010/04/stor-bloggbanner-webheader-giveaway.html

7. Sjekk ut header-størrelsen under utforming i bloggen din Trenger pixelstørrelsen!

Mail-adresse: maria.vinden(krøllalfa)gmail.com
Ha en fin dag!

Marita sa...

Wohooooo! Jeg vant, så moro. Tusen takk Maria! Må bare tenke meg om, sånn bittelitt før jeg sender deg info og ønsker :) åh, dette var moro for Maria, du er så flink.